Gusti Roman

New Media Manager

Augustin Roman

10 Aprilie 2012, 10:44 • Vezi toate opiniile lui Augustin Roman

4 evenimente importante pentru industria online

Comunicat IAB: Primavara aceasta se anunta o serie de evenimente importante pentru specialistii in marketing si comunicare online! Evenimente la care IAB Romania faciliteaza si recomanda accesul membrilor sai!

 

1.    Pe 27 aprilie, publisherii online sunt asteptati la Digital Publishing and Advertising Day ( Hotel Intercontinental). Va fi un eveniment la care se vor prezenta tehnologii, platforme, studii de caz, provocari europene si alte detalii si informatii utile pentru cei care vor sa isi dezvolte afacerea in aceasta zona. Participarea este 10 euro si plata se poate face prin sms. Mai multe detalii despre speakeri si tematici, pe site-ul evenimentului.

2.    Intre 16 -18 mai, specialistii in publicitate online se intalnesc la RoNewMedia 6.0 cu nume mari ale Europei si nu numai: 3 zile – 3 tematici importante: Search & Social Media; Digital Marketing, Gaming & Mobile; Content & E-commerce. Expo, Workshopuri, Conferinte, IAB MIXX Awards, Party etc. Reprezentanti ai Google, Facebook, Microsoft, MediaMind, Skype etc vor fi printre speakeri pentrua prezenta audientei studii de caz, rapoarte, date si ultimele tendinte in privinta tematicilor de mai sus. Inscrierile la eveniment, noutati si programul complet –gasiti aici.


3.    Pe 30 si 31 Mai la Barcelona are loc congresul European al publicitatii online – Interact 2012. Pe scena vor urca reprezentanti de seama ai celor mai mari advertiseri la nivel mondial (P&G, Nestle) pentru a prezenta modele de success in utilizarea publicitatii online in scop de branding. Alaturi de ei vor fi reprezentanti ai Comisiei Europene, ai celor mai mari agentii din UK si US, precum si rezultatele studiului European privind consumul de media si Internet – Mediascope. Membrii IAB Romania beneficiaza de discount la inscrierea pana pe 15 Aprilie. Tot in cadrul evenimentului Interact se vor derula Research Awards – pentru cele mai bune proiecte de cercetare dedicate industriei online si MIXX Awards Europe – pentru recompensarea celor mai bune campanii online din Europa. Mai multe detalii pe site, sau ne puteti contacta direct.

4.    Pe 1 iunie, la Bucuresti, Ateneul Roman, va veni d-l Philip Kotler pentru a sustine primul training acreditat de Institutul Kotler Impact, adresat oamenilor de afaceri, managerilor și profesionistilor in marketing si comunicare din toate industriile – Marketing 3.0. In cadrul trainingului Marketing 3.0, Profesorul Philip Kotler va discuta despre importanta marketingului in perioada post-recesiune si metodele de satisfacere a apetitului pentru consum al generației G (generația dependentă de tehnologie). Trainingul va cuprinde doua sesiuni a cate doua ore si jumatate, pe parcursul carora participantii vor afla despre cele mai noi tendinte in marketing-ul 3.0. Agenda completa este disponibilă pe site-ul oficial al evenimentului, acolo unde se pot comanda si biletele. Membrii IAB Romania beneficiaza de 10% discount la pretul acestor bilete.