Gusti Roman

New Media Manager

Augustin Roman

22 Ianuarie 2019, 18:37 • Vezi toate opiniile lui Augustin Roman

5 sport news: stirile serii 22 ianuarie 2019

Proiectul 5stiri.ro este un proiect tip revista presei, care incearca sa extraga substanta din stirile bune si sa o paseze mai departe. In acest moment el se adreseaza celor pasionati de sport si este dinamizat printr-un newsletter pe WhatsApp de care se bucura in acest moment cateva sute de beneficiari inregistrati.


😞 1. Horacio Sala, tatal fotbalistului Emiliano Sala, s-a declarat disperat dupa ce avionul in care se afla fiul sau a disparut, în zona Canalului Manecii: "Nu am cuvinte, fiul meu este totul pentru mine. Sunt disperat, sper ca totul va fi bine…”, noteaza lefigaro.fr. Transferat de la FC Nantes la Cardif pentru 20 de milioane euro, Sala a plecat spre noua sa echipa intr-un avion privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, care a fost dat disparut, luni seara, dupa ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic, in jurul orei 21.00!

Emiliano Sala (28 ani) a sosit la Nantes, pentru a-şi lua rămas bun de la foştii colegi cu acelaşi avion, proprietatea patronului lui Cardiff. Potrivit French Football News "când a ajuns la Nantes, i-a spus fostului său coleg, Palloi, că zborul a fost extrem de neplăcut, cu turbulenţe şi că se temea de siguranţa lui la întoarcere, pentru că trebuia să ia acelaşi avion". S-a scris ca din banii pe Sala, Nantes urma sa-l achizitioneze pe Tucudean (CFR Cluj). Sansele de supravietuire bat spre 0.

🎾 2. Simona Halep va pierde locul 1 în clasamentul WTA ce va fi dat publicitatii luni, dupa ce jucatoarea ceha Petra Kvitova a trecut în sferturi de australianca Ashleigh Barty, scor 6-1, 6-4. Kvitova a trecut provizoriu pe locul 1 WTA, dar sanse la prima pozitie au si invingatoarea din meciul Naomi Osaka- Elina Svitolina, precum si Karolina Pliskova, în cazul in care va trece de Serena Williams si va ajunge în finala.

⚽️ 3. Atacantul Ioan Hora (30 de ani), ultimul transfer realizat de FCSB, s-a pregatit normal cu echipa si va fi folosit în amicalul de miercuri cu Dinamo Kiev, de la ora 17:00. E posibil sa joace si Pintilii si Momcilovic, cei doi revenind dupa accidentari care i-au tinut departe de teren mai bine de trei luni. Jakolis si Ovidiu Popescu s-au antrenat separat de restul lotului.* meciul va fi live pe youtube, pe canalele FCSB TV si Dinamo Kiev.

⚽️ 4. In amicalul CFR - Ludogoret, bulgarii au avut 3 romani in primul 11, iar clujenii 5 :)).

CFR Cluj - Ludogoreț 2-0
A marcat: A. Lang 17, G. Ganea 87

👉 CFR Cluj: Jesus Fernandez - Cr. Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovic, Al. Ionita, Bordeianu - C. Deac, Tucudean, Omrani

👉 Ludogoret: Broun - Cicinho, Nedyalkov, Moti, Forster - Goralski, Dyakov - Lukoki, Wanderson, Adi Popa - Keseru

👉 CFR Cluj: Jesus Fernandez - Cr. Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovic, Al. Ionita, Bordeianu - C. Deac, Tucudean, Omrani

👉 Ludogoret: Broun - Cicinho, Nedyalkov, Moti, Forster - Goralski, Dyakov - Lukoki, Wanderson, Adi Popa - Keseru

Meciul a inceput la 16.30, CFR conducea cu 1-0 in minutul 70, gol marcat de Lang (17)

⚽️ 5. Jurnalistul Eduardo Inda, Directorul OK Diario şi fostul director al cotidianului MARCA, a confirmat ca ”Exista deja un acord intre Real Madrid si Eden Hazard, care va castiga 13 milioane net pe an, plus 3.5 milioane variabile. Un total de 16.5 milioane de euro salariu, dintre care 1 milion daca Real Madrid castiga La Liga, 1.5 milioane daca Real Madrid castiga Liga Campionilor şi 1 milion daca Hazard devine Balon de Aur. Hazard va semna pe 5 sezoane cu Real Madrid”

✍️ Pe scurt:

👉 Dinamo si FC Crotone au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocasului croat Tomislav Gomelt la echipa italiană, locul 19 în Serie B.

👉 Mircea Rednic atac surprinzator la Mircea Lucescu: „Nea Mircea n-a ajutat pe nimeni în viata lui! In loc sa ma ia în Italia, a adus un jucator care era retras de un an”.

De citit tot interviul: https://www.gsp.ro/…/dinamo-interviu-mircea-rednic-distruge…

👉 Mario Balotelli (28 ani) este ca si transferat de la Nice la Olympique Marseille. Dorit insistent de către Rudi Garcia, atacantul va avea un salariu de 3 milioane de euro pentru 6 luni la OM

👉 Thierry van Cleemput va fi noul antrenor al Simonei Halep, cei doi confirmand ca sunt pe punctul sa bata palma pentru o viitoare colaborare.

👉 FC Botosani a anuntat, marti, transferul portarului Iulian Anca-Trip, 23 de ani, de la echipa de liga a doua Metaloglobus Bucuresti

👉 Divizionara secunda Politehnica Timisoara l-a achizitionat pe Mirco Miro (23 de ani), portar crescut de Atalanta.

👉 Mijlocasul Bogdan Vatajelu a fost împrumutat de Sparta Praga la Jablonec, a anuntat site-ul gruparii din capitala Cehiei.

................

📣 Proiectul 5 stiri din sport este un proiect tip revista presei, care incearca sa extraga substanta din stirile bune si sa o paseze mai departe celor pasionati de sport. Calitatea lui o gasiti in postarile de pe aceasta pagina. Am zis sa-l dinamizez printr-un newsletter pe WhatsApp si pana in acest moment sunt cateva sute de beneficiari inregistrati.

Cum va puteti abona:

1️⃣ Salvează numărul 0770234569 în agenda telefonului cu numele 5 SPORT NEWS; Trimite către acest contact mesajul START pe WhatsApp;

2️⃣ Vei primi zilnic câte 5 știri din sport, in principiu o data dimineața (pina in ora 9:00) și o data seara (pina in ora 21:00). Inclusiv in week end.

3️⃣ Dezabonarea e simpla: trimiți mesajul STOP.

Serviciul este gratuit, nu costa nimic!

Mulțumesc! 👍