Gusti Roman

New Media Manager

Augustin Roman

1 Iulie 2013, 13:40 • Vezi toate opiniile lui Augustin Roman

7 despre AntenaPlay.ro

1. AntenaPlay va intinde intotdeauna o mina de ajutor prietenilor sai pentru a se intilni cu emisiunile sau vedetele preferate oriunde nu au acces la televizor, dar au la indemina un device, laptop, tableta sau smartphone, cu conexiune la internet.

2. Nu trebuie sa fii tehnic ca sa poti urmari fara probleme AntenaPlay. Platforma noastra este proiectata astfel incit adapteaza transmisiile in functie de conexiunea de internet, iar ca deviceuri in aceasta etapa poate fi utilizata pe orice computer cu caracteristici decente, pe iphoneuri, ipoduri si ipaduri. In curind va fi disponibila si pe android si smart TV.

3. Cei care vor utiliza AntenaPlay.ro vor avea la dispozitie transmisiile live ale celor 5 televiziuni Intact - Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si GSPTV, 5 canale exclusive create pe directiile News, Monden, TVNovela, Stars, Mireasa pentru fiul meu, dar si ZU Channel, cu muzica live cintata in studioul Radio ZU. Fiecare show transmis pe TV va avea pagina sa si poate fi revazut integral de cite ori se doreste.

4. AntenaPlay.ro se alatura Voyo.ro si seenow.ro pe piata portalurilor video din .ro, dar noi nu consideram concurete celelalte doua produse. Impreuna cu ele, in aceasta etapa, ne dorim sa incercam sa convingem utilizatorii ca pot exista produse de calitate online pentru a caror vizionare merita sa platesti un abonament.


5. Este o platforma moderna, cu un design foarte curat, intuitiv si adaptiv. Este un produs in care echipa de dezvoltare Digital Antena TV Group, condusa de Robert Popescu, a pus multa munca si pasiune. Si, spunem noi, a iesit foarte bine. Va fi o experienta noua, simpla si eficienta, de navigare intr-un astfel de produs pentru utilizatorii de internet din .ro.

6. AntenaPlay este produsul online care a primit cea mai mare atentie din partea conducerii Antena TV Group, cu o investitie generoasa la nivelul infrastructurii. Cind am creat in aprilie 2012 departamentul Digital AG erau discutii deschise cu mai multi parteneri externi pentru achizitia unei astfel de platforme, iar sumele puse pe masa erau de 7 cifre! Am decis sa o construim in-house si bine am facut, caci astfel am optimizat costurile. Una peste alta insa, vorbim de o investitie generoasa si in acest caz.

7. Costul unui abonament este de 10 lei, la plata prin card. Se mai poate plati prin SMS si PayPal.