Gusti Roman

New Media Manager

Augustin Roman

Veniturile Ringier Romania 2011 - analiza www.paginademedia.ro

Petrisor Obae a publicat un articol pe www.paginademedia.ro cu cifre interesante realizate de Ringier Romania in 2011. De remarcat ca fata de 2010, Ringier a avut venituri din publicitate mai mici cu 1 milion de euro si cu 1,5 milioane de euro mai mici din vinzari. Compania a fost insa foarte flexibila si si-a crescut in alte zone veniturile ...

19 Aprilie 2012, 09:06

Augustin Roman

Cele opt valori ale Generatiei NET

Am citit o carte foarte interesanta: "Crescuti digital", scrisa de Don Tapscott, o paralela intre Generatia TV (cea nascuta in epoca TV-ului si in viata careia tehnologia a intrat treptat) si Generatia Net (cea nascuta in plina digitalizare )

14 Aprilie 2012, 12:41

Augustin Roman

Un studiu The Economist, preluat de Capital, despre marile publicatii online din lume

Un articol de citit in tihna despre marea problema a ziarelor online: audienta mare, venituri mici

14 Aprilie 2012, 10:27

Augustin Roman

4 evenimente importante pentru industria online

Comunicat IAB: Primavara aceasta se anunta o serie de evenimente importante pentru specialistii in marketing si comunicare online! Evenimente la care IAB Romania faciliteaza si recomanda accesul membrilor sai!

10 Aprilie 2012, 10:44

Augustin Roman

10 principii pentru un jurnalism de calitate

Calitatea presei din Romania s-a degradat considerabil in ultimii ani, in acelasi ritm cu societatea. Am gasit un articol foarte interesant, care prezinta puncte de vedere pertinente. Daca-l lecturati, o sa redescoperiti bazele jurnalismului ...

7 Aprilie 2012, 15:46

Augustin Roman

Despre plata continutului pe web: idei mai vechi si mai noi

De citit in week end. Este un mterial foarte interesant, pentru o tema la moda, dar fara o solutie clara: monetizarea continutului online. Public mai jos fragmente dintr-un un studiu (datat 2006) inaintea unei intilniri a BRAT pe aceasta tema, care se va desfasura miercurea viitoare! Desi au trecut 6 ani, inca nu s-a gasit modelul de business care sa asigure venituri bune din online!

6 Aprilie 2012, 22:07

Augustin Roman

Un nou inceput: Digital Antena Group

Luna aprilie 2012 este prima din viata Digital Antena Group. O echipa superba, pusa pe fapte mari incepe un nou drum, speram presarat doar cu reusite!

5 Aprilie 2012, 17:55

Pag