Gusti Roman

New Media Manager

Augustin Roman

5 Aprilie 2012, 17:55 • Vezi toate opiniile lui Augustin Roman

Un nou inceput: Digital Antena Group

Luna aprilie 2012 este prima din viata Digital Antena Group. O echipa superba, pusa pe fapte mari incepe un nou drum, speram presarat doar cu reusite!

Ca orice inceput, nu este usor. Avem de pus cap la cap multe lucruri, dar ne vom misca simplu, rapid si eficient (sa retinem aceste cuvinte)!

Tin foarte mult la citeva principii si nu ne vom abate de la ele: in echipa pe care o conduc alaturi de Robert Popescu nu exista unul mai presus ca altul! Vom pastra acelasi climat de lucru matur, civilizat, fara tabere! Va exista dezbatere, dar in momentul in care se va lua o decizie, aceasta se va respecta! Exista ierarhii profesionale, iar seful are autoritate deplina!

Declaratia strategica pe ca o vom urma in 2012 se inscrie in coordonatele: "Antena Group este contentul romanesc de televiziune cu cea mai spectaculoasa prezentare si cel mai prietenos consum digital"

Si revin aici la cele imperative cheie: simplu, rapid, eficient!

Doamnelooor si domniloooor! In ordinea numerelor de pe tricouri: Robert - director de dezvoltare, Mirel si Marian - projecti, Andrei si Horia - designeri, Dragos, Stefan, Mircea, Victor, George si Marius - programare, Alex - sys, Andrei C - social media si, nu in ultimul rind, Mirela - mkt! In curind vom prelua si echipa de content, despre care vom vorbi mai tirziu!

Sa ne tineti pumnii!