Gusti Roman

New Media Manager

Augustin Roman

15 Ianuarie 2019, 21:02 • Vezi toate opiniile lui Augustin Roman

5 sport news - stirile serii 15 ianuarie 2018

👉 1. Tribunalul București l-a condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pe Dumitru Dragomir în dosarul „Dragomir - RCS/RDS”, în care e acuzat că ar fi încasat o mită de 3,1 milioane euro.  Dragomir era la acea vreme presedinte LPF, iar dupa ce a cedat drepturile TV a beneficiat de un contract foarte avantajos pentru una dintre firmele sale … Decizia poate fi atacata.

⚽ 2. Potrivit informaţiilor Digi Sport, fotbalistii de la FCSB si-au ales prin vot secret capitanul: Pintilii a întrunit cele mai multe sufragii şi, dacă Becali nu decide altfel, el va purta banderola. Tănase l-a urmat în top, Planic, actualul căpitan, fiind al treilea în opţiunile colegilor. "Careul de aşi" a fost completat de Filip

🏐🤾‍♀ SCM Craiova și CSM București 22-28 în derby-ul etapei cu numărul 11. In clasamentul Ligii Florilor, lider este CSM Rm. Valcea cu 11 victorii in 11 meciuri.

😀 3. Recent transferat la FCSB, Adrian Stoian a tinut sa precizeze ca leul pe care e tatuat este al Universitatii lui Mititelu. nu a celei considerata clona, care este acum in Liga 1 :))

🤔 4. Cehul Libor Kozak a refuzat U Cluj. „Am discutat cu directorul sportiv de la Livorno și ne-am înțeles cu clubul. Din păcate, nu am reușit să-l convingem pe jucător să vină. Noi, ca țară, avem acest handicap de neseriozitate, că nu se dau banii și că nu sunt condiții', a marturisit Ioan Ovidiu Sabau. În sezonul 2012-2013, Kozak a fost golgeterul Europa League, reușind 10 goluri. De-a lungul carierei, a mai jucat la Brescia, Bari, Livorno și Aston Vila.

👉 5. Legendarul Radomir Antic, cel care l-a avut pe Gică Hagi elev la Real Madrid, spune despre patronul Viitorului că a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume. El a marturisit ca problemele lui Gica la Real au inceput cand acesta e refuat sa joace-n banda stanga …

⚽ 6. Lăsat în afara lotului luat în Turcia, portarul Vlad Muțiu, 23 de ani, a fost chemat de urgență în cantonament de catre Mircea Rednic, anunță TV Telekom Sport. Dinamo a ratat transferul portarului irlandez Sean McDermott.

⚽ 7. Nefiind in gratiile lui Solari, Isco nu duce lipsă de oferte. Antrenorul secund al lui Manchester City, Mikel Arteta, l-ar fi sunat săptămâna trecută pe mijlocaşul lui Real Madrid pentru a-l întreba dacă ar fi interesat de un transfer în Premier League, potrivit El Chiringuito.

⚽ 8. Gicu Grozav, 28 de ani, liber de contract după despărțirea de Dinamo, e aproape să revină în fotbal. Conform csakfoci.hu, maghiarii de la Kisvarda, locul 11 din 12 în prima ligă, anunță că sunt la un pas de a-l aduce pe internaționalul român.

⚽ 9. Amicalele de azi -15 ianuarie:

👉 Astra – Young Boys Berna (locul 1, Elveţia 1)  1-1 (1-0)
Au marcat: Lullaku (20) / Ngamaleu (86)

👉 Gaz Metan – Ferencvaros (Ungaria) 0-0

👉 FC Botoșani – Ludogoreț (Bulgaria) 3-1 (1-1)
Au marcat: Burca (36), Lorand Fulop (64 și 69) / Natanael (12)
* Reprezentanţii lui Galatasaray au asistat la amical, dorind să-l vadă la treabă pe Hervin Ongenda.


⚽ 10. Amicalele de maine:

👉 Dinamo – Sion (Elveția)
👉CFR Cluj – FC Vorskla Poltava
👉 Sepsi OSK – FC Aktobe
👉 FC Hermannstadt - Nyiregyhaza (Ungaria liga 2)
👉 FC Voluntari vs.Zalaegerszeg ( Ungaria Liga 2)

📣 Proiectul știrilor din sport pe scurt am sa-l dinamizez printr-un newsletter pe WhatsApp, un trend care se bucura de succes in acest moment.

Asa cum v-ati obisnuit aici, este un proiect tip revista presei, care incearca sa extraga substanta din stirile bune si sa o paseze mai departe celor pasionati de sport. Daca nu sunteti on pe youtube, puteti primi stirile pe whtasup. Care-s pasii:

1️⃣ Salvează numărul 0770.234.569 în agenda telefonului cu numele 5 SPORT NEWS; Trimite către acest contact mesajul START pe WhatsApp;

2️⃣ Vei primi zilnic câte 5 știri din sport, in principiu o data dimineața și o data seara

3️⃣ Dezabonarea e simpla: trimiți mesajul STOP.

Mulțumesc! 👍