Gusti Roman

New Media Manager

Augustin Roman

22 Ianuarie 2019, 08:54 • Vezi toate opiniile lui Augustin Roman

5 sport news: stirile diminetii 22 ianuarie 2019

Proiectul 5stiri.ro este un proiect tip revista presei, care incearca sa extraga substanta din stirile bune si sa o paseze mai departe. In acest moment el se adreseaza celor pasionati de sport si este dinamizat printr-un newsletter pe WhatsApp de care se bucura in acest moment cateva sute de beneficiari inregistrati.

5 stiri din sport: Bunaaaa dimineataaaa!

⚽️ 1. Amicalele de ieri / amicalele de azi:

Ieri:

👉 Viitorul – Lechia Gdansk (Polonia) intrerupt din cauza ploii in min 49 la 1-2

Ianis Hagi a marcat golul romanilor, în minutul 23, cu un sut din 6 metri. Viitorul a avut si un gol anulat in minutul 33

Viitorul: Buzbuchi - Mladen, Țîru, Kuipers, De Nooijer - Casap, Băluță, Houri - I. Hagi, Rivaldinho, Vînă

Cum va puteti abona:

1️⃣ Salvează numărul 0770234569 în agenda telefonului cu numele 5 SPORT NEWS; Trimite către acest contact mesajul START pe WhatsApp;

2️⃣ Vei primi zilnic câte 5 știri din sport, in principiu o data dimineața (pina in ora 9:00) și o data seara (pina in ora 21:00). Inclusiv in week end.

3️⃣ Dezabonarea e simpla: trimiți mesajul STOP.

Serviciul este gratuit, nu costa nimic!

👉 Gaz Metan – Daejeon Citizen (Coreea de Sud) 3-1

Pentru Gaz Metan au marcat : Yazalde Pinto, Ely Fernandes si Darius Olaru.

Gaz Metan: Plesca - V. Cretu, Marius Constantin, Trif, Andre Micael, Antoni Ivanov, Darius Olaru, Ely Fernandes, Luis Aurelio, Iulian Cristea, Yazalde Pinto.

👉 FC Botosani – Orenburg (Rusia) - amanat din cauza ploii

Ciobotariu ar fi inceput cu: Pap - Dumitras, Burca, Miron, Aristeidis - Karaboue, Rodriguez, Fabbrini - Bus, Fulop, Golofca

Azi:
CFR Cluj – Ludogoreț Razgrad
Sepsi OSK – Szombathelyi Haladás
Concordia - nationala Chinei

⚽️ 2. Siteul Footmercato anunță că Nantes, echipa lui Tatarusanu, l-a vandut pe atacantul argentinian Emiliano Sala la Cardiff pentru 20 de milioane de euro, iar o parte din bani va fi investita an aducerea lui Tucudean. Clubul francez ar fi luat deja legatura cu oficialii lui CFR, clujenii dorind 3 milioane de euro pe atacant

⚽️ 3. Barcelona l-a transferat pe Kevin-Prince Boateng, iar catalanii l-au prezentat deja pe ghanez, prin intermediul canalului oficial de Youtube al clubului de pe Camp Nou.
👉 Vezi aici: https://www.youtube.com/watch?v=lYy08-90l0w

* Canalul de youtube al Barcelonei are 6 milioane de subscriberi!

⚽️ 4. Cariera lui Vodut, 24 de ani, este intr-un mare impas in urma dezvaluirii prietenei sale, ca razbunare ca a batut-o, ca fotbalistul paria inclusiv pe meciurile Viitorului. Dupa ce clubul lui Hagi i-a suspendat contractul, departamentul de integritate al FRF a deschis anchetarea acestuia. In mod normal se va lasa cu suspendare drastica.

⚽️ 5. LPF a virat una dintre ratele din drepturile TV, astfel că dinamoviștii au avut de primit 300.000 de euro. Numai că acești bani n-au intrat în contul clubului, ci în cel al lui Mircea Rednic. Antrenorul imprumutase clubul cu 300.000 de euro pentru a acoperi o parte din datorii și pentru a putea plăti cantonamentul din Antalya.

Pe scurt:
👉 Ioan Ovidiu Sabău, managerul sportiv al Universității Cluj, a dezvăluit că echipa sa ar putea juca la vară un amical cu PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, care se luptă pentru câștigarea campionatului în Grecia.

👉 Tsitsipas, locul 15 mondial, a trecut de spaniolul Roberto Bautista (locul 24), scor 7-5, 4-6, 6-4, 7-6 (7/2). Pentru un loc în finala AO, el va juca în compania invingatorului din meciul dintre spaniolul Rafael Nadal, numarul 2 mondial, si americanul Frances Tiafoe (39 ATP).

👉 Juventus - Chievo 3-0. Golurile au fost marcate de Douglas Costa (13), Emre Can (45) si Daniele Rugani (84).

👉 Liber de contract după plecarea sa de la Los Angeles Galaxy, Ashley Cole (38 de ani, 107 meciuri in nationala Angliei) a semnat un acord pe 6 luni cu Derby County, echipa din a doua liga engleza, antrenata de Frank Lampard.