Gusti Roman

New Media Manager

Augustin Roman

12 Iunie 2012, 11:20 • Vezi toate opiniile lui Augustin Roman

Povestile frumoase din viata Digital Antena Group. Noul a1.ro va fi un site cu inima, minte si suflet!

Au trecut doua luni din viata Digital Antena Group. Cu bune si rele, cu momente de ping-pong intre agonie si extaz. O schimbare, un nou inceput. O singura concluzie: sintem pe drumul cel bun!

Prima provocare nu s-a lasat asteptata. Pe 4 aprilie ne-am instalat, pe 25 a trebuit lansat www.incomemagazine.ro. Efectiv ne-am dat peste cap sa-l facem. Am pornit de la 3 jpeguri. Erau desenate homepage-ul, categoria si pagina de articol. A urmat o cursa contracronometru si pe 25 aprilie, cind revista de business aparea pe piata, siteul ei era online. Am dublat munca in luna mai si produsul este acum 100% conform cerintelor colegilor de la Intact Media Publishing.

In paralel s-a lucrat intens pe mai multe fronturi: infrastructura, noul concept al www.a1.ro, care presupune un refresh total al siteului si o noua strategie editoriala,  proiecte mici si dese aparute pe parcurs (echipa Neatza este de senzatie!), etc ...

In acest moment Catalin Oprisan conduce din postura de redactor sef echipa editoriala a a1.ro. Se lucreaza jurnalistic, cu sedinte de redactie, cu subiecte speciale care se construiesc pentru perioada urmatoare.

Sint multe de facut, stim si sintem pregatiti sa le facem pe toate!

Saptamina trecuta s-a mai petrecut un episod care merita povestit. O vizita scurta in redactia Observator condusa de  Alin Romascan. Se intimpla miercuri la amiaza! "Am vrea o aplicatie pentru alegeri". A urmat o discutie constructiva cu Robert, Mirel si Alin, s-a batut palma si s-a trecut la lucru. Iar duminica, www.alegeri2012.antena3.ro a fost in topul paginilor vizualizate ale siteului (>200.000) (felicitari lui Mircea si Horia!). 

Revenind ... Noul a1.ro va fi un site premium. E pornit de la declaratia noastra strategica, "Antena Group este contentul de televiziune romanesc cu cea mai spectaculoasa prezentare si cel mai prietenos consum digital!", si-l dorim un loc cald, cu informatie utila, de calitate. Va fi un site cu inima, minte si suflet!

Au trecut doua luni din viata Digital Antena Group. S-a finalizat etapa integrarii structurii noastre in companie si in acest moment avem decizie totala si responsabilitatea obiectivelor in toate proiectele online existente si viitoare! 

Va voi tine la curent :) ...