Gusti Roman

New Media Manager

Augustin Roman

17 Ianuarie 2019, 21:33 • Vezi toate opiniile lui Augustin Roman

Stirile zilei din sport - 17 ian 2019



⚽ 1. Amicalele de azi:

👉  FCSB - Lucerna (Elveția, 1) 0-0

FCSB - prima repriză: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălașa, J. Morais - Nedelcu - Man, Fl. Tănase, Fl. Matei (Stoian 40), Fl. Coman - Rusescu.

FCSB - repriza secundă: Bălgrădean (A. Vlad 65) - M. Roman I, Bălașa, L. Filip, Al. Stan - Jakolis, A. Stoian, Zlatinski - Moruțan, Gnohere, Fl. Tănase (Fl. Coman 65). Antrenor Mihai Teja

Cum au evoluat jucatorii FCSB: http://bit.ly/2TWHWqO

👉  Viitorul - Rubin Kazan 2-2 (0-1)
Au marcat: I. Hagi 46, Vînă 63 / Davitashvili 43, Shekari 67

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Țîru, Mladen, Kuipers - Ciobanu, Houri, Casap, De Nooijer - Vînă, Drăguș, I. Hagi. Au mai intrat: Boboc, Iacob, Achim, Voduț, Artean, Pitu, Tîrcoveanu, Leca.

Ianis Hagi a marcat pentru Viitorul în remiza cu Rubin Kazan, scor 2-2, însă a şi ratat un penalty şi a fost eliminat ulterior, provocând nemulţumirea tatălui său. Vînă a înscris celălalt gol al echipei lui Gică Hagi, care a remizat în faţa trupei care în urmă cu 10 ani domina campionatul rus.

👉  FC Botoșani – Paksi (Ungaria)  2-1
Au marcat Fulop si Fabrini
Botosani: Pap - Dumitras, Miron, Chindris, Aristeidis - Fabrini, Rodrigues, Ongenda - Golofca, Fulop, Vajushi

👉  Poli Iasi - Esteghal  (Iran, Liga 1) 2-1
Burlacu, jucător venit în această iarnă de la Craiova la schimb cu Andrei Cristea, a deschis scorul pentru ieşeni în meciul cu echipa antrenată de neamţul Winnie Schaffer. Burlacu a transformat un penalty obţinut de Patrick Petre. Golul victoriei ieşenilor a venit în prelungiri, din partea lui Laurenţiu Rus.

⚽ 2. S-au tras „SFERTURILE” CUPEI ROMÂNIEI:

Sepsi - CFR Cluj
AFC Hermannstadt - Viitorul
Csikszereda (L3) - CSU Craiova
Dunărea Călărași - Astra

- Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

-  Sferturile Cupei României vor avea loc în perioada 26-28 februarie, conform ROAF, cu începere de la ora 13:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior

👉 3. Australian Open azi pentru romani:

👍 Halep - Kenin 6-3, 6-7, 6-4
Goffin - Marius Copil - 5-7, 7-5, 6-2, 6-4
👍 Begu/Buzarnescu - Cabrera/Fourlis  7-5, 3-6, 6-4
R Olaru / Voskoboeva - Babos / Mladenovic 0-6, 3-6
👍 Sorana Cirstea/Ostapenko - Duan/Lapko 6-2, 6-7, 7-6

👉 Alte rezultate: https://ausopen.com/

😮 4. Următoarea adversară  a Simonei Halep la Australian Open, americanca Venus Williams, 38 WTA și 38 de ani, luptă zilnic cu o boală autoimună, care îi provoacă oboseală. Cum o va afecta în meciul cu Simona Halep, lider mondial la 27 de ani, din turul III de la Australian Open? Vom vedea de sâmbătă

⚽ 5. Pe scurt:

👉Becali este din nou patron la FCSB: Toate acțiunile sunt acum pe numele meu. Acum 3 zile s-a întâmplat totul”
👉Bixi Pompiliu-Mocanu, comandantul CSA Steaua, spune că proiectul echipei de fotbal merge înainte, dar, în acelaşi timp, nu exclude în totalitate o împăcare cu FCSB.
👉William de Amorim (26 de ani) şi-a găsit în sfârşit echipă, după o perioadă de mai bine de 6 luni în care nu a evoluat. FCSB l-a împrumutat la Xanthi, în Grecia.
👉Mircea Rednic a decis să mai renunțe la un jucător. Mihai Eșanu, 20 de ani, va fi împrumutat în Liga 2.
👉 Ruben Mino (29 ani), portar format la academia Barcelonei, a semnat un contract cu Poli Iaşi până la finalul sezonului
👉 Laszlo Balint, fostul antrenor al liderului FC Snagov, e începând de azi tehnicianul echipei bucureștene din liga secundă Metaloglobus (locul 17)
👉 Mijlocașul defensiv Mamoutou N'Diaye (28 de ani) și atacantul Alexander Christovao (25 de ani) vor ajunge vineri dimineață în cantonamentul lui Dinamo din Antalya.
👉 A intrat in impas si trecerea lui Fortes la FCSB, impresarii jucatorului anuntand ca exista o oferta de "afara"
👉 Juventus a ajuns la un acord cu Chelsea, iar Gonzalo Higuain va juca pe Stamford Bridge, sub forma de imprumut, pana la finalul sezonului, anunta Sky Sport Italia.